UNCLE DANI'S PIZZA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1472 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Uncle Dani's Pizza. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 20:18 Veel te laat bezorgd. Om 17:00u besteld, gevraagd om het om 18:15u te laten bezorgen. Het eten was er om 19:00u nadat ik er om 18:45 achteraan gebeld heb….
2 dec 2022 om 9:16 Pizza kwam veel te laat en was steen koud. Gebeld en dit maken ze goed bij de volgende bestelling werd verteld
30 nov 2022 om 21:11 Lekker dunne knapperig pizza
29 nov 2022 om 21:50 Everything was excellent, thank you! Sorry for our neighbors who were blocking the lobby, hope it wasn’t too much trouble passing by them. :p
26 nov 2022 om 6:05 Cold. Not tasty
25 nov 2022 om 21:23 Lekkerste pizza ever!
25 nov 2022 om 10:09 De pizza was prima en de levertijd was zoals aangegeven, maar ik had meer verwacht van de pizzeria met één van de hoogste scores op Thuisbezorgd.nl. Ik moest in contant geld betalen, wat ik erg jammer vond.
22 nov 2022 om 6:39 Perfect!
20 nov 2022 om 21:38 pizza was lekker. werd geleverd binnen de gestelde tijd
17 nov 2022 om 19:20 Lekkere pizza
17 nov 2022 om 4:38 Spicy tomato sauce, very niice.